MLS Football Jersey

Tradiční kuchyně a novoroční zvyky „Rok“ jarního festivalu

V mé zemi je mnoho národů a různé zvyky na různých místech způsobily, že potravinová kultura čínské civilizace z barevných.Podle tradic různých míst jsou lidové dietní zvyky také odlišné: Northerners jedí knedlíky, jižníci jedí do koláče; Jakmile jedíte nudle, budete jíst knedlíky pouze ve druhém dni;Mnoho Číňanů je velmi zvláštní o prvním jídle lunárního nového roku.

Shandong: Noodle King Kingdom

Shandong je velká provincie pro těstoviny.Shandong těstoviny jsou založeny na lepkavých rýžových nudlech, přidávají pšeničnou mouku, vodu, barvu a upravte ji do různých barev pomocí jednoduchých nástrojů, jako jsou ruce a nože, řezy, cvrčky a formy vzoru, vytvoří řadu živých obrazů.Shandongové nudle pocházely z Heze a mají historii více než 300 let.Plastové umělce staré společnosti „prostě si vydělávají na živobytí, procházejí se slzami“, nosí výtahovou krabici, chodí po městě a dělají to na ulicích.Dnes, jako vzácné nehmotné kulturní dědictví, je oceňováno plastové umění Face Plastic Art a do umělecké haly také vstoupily gadgety.

Zhejiang: Rýžový dort

Rýžové dorty: Rýžové dorty jsou napařené koláče napařené lepkavou rýží nebo rýžovými nudlemi.Na jarním festivalu mnoho oblastí mé země věnuje pozornost jídlu rýže.Rýžové koláče jsou žluté a bílé, což symbolizuje zlato a stříbro.

Henan: Knedlící nudle

V některých oblastech Henan jedly knoflíky novoročního roku. A letos dostanu jmění příští rok?

Guangxi: Zongzi

Lidé Guangxi chtějí zabalit své knedlíky na čínský nový rok, ale to je velký problém.Připravte dva nebo tři týdny předem, připravte ingredience, každoroční trh s nákladem je několikrát běžet! Celý den.Bao Zongzi je technická práce a síla práce.Toho dne bylo nejlépe najít zabalené velké rýžové knedlíky.Vařené rýžové knedlíky mohou být připojeny jeden po druhém s háčky, visícími pod okapem nebo na balkóně (slunce nemůže být sluncem) a musí být vařeno vodou na každé tři místa. nebýt zlomený.V Guangxi jsou rýžové knedlíky jen na památku historické postavy Qu Yuan.

Hubei: „tři všechny“, „Tři dorty“, „Tři pilulky“

Lidé v Hubei jedí silvestrovskou večeři na „Tři plné“, „Three Cakes“ a „Three Pills“.„Sanquan“ jsou všechny kuřata, všechny kachny a celé ryby.

Chongqing: Duck

Chongqing: „Upevňovací maso“ a „zavlažovací papriky“ jsou nepostradatelné.Nejdůležitější je „přezky“ a „zavlažovací mořské papriky“.„Upevňovací maso“ se zdá být jednoduché, ale aby bylo skutečně tučné, ale ne mastné, něžné a osvěžující, je nutné tvrdě pracovat; Okurka okurek po dobu půl měsíce.Na Silvestra ji můžete dostat na stůl s olejem.

Peking: Nabídka medu, Saqima

Kromě „občerstvení“ starého Pekingu, kromě silvestrovských pokrmů, je to jako pečivo starověké oběti předků předků předků -Hononey Supply a Samma, což je je Také nutnost -v Pekingu má jídlo.Kromě dobře známých potravin, jako jsou knedlíky a rýžové koláče, mají staří lidé z Pekingu „fazole“. Podobně jako „„ Maso “.Existují také „hořčičné molo“, což je studená mísa pro víno a předkrmy.Existuje mnoho mastných potravin, které lidé na festivalu jedí, a tato studená jídla mohou nahradit tuto vadu.

Northeast: knedlíky

„Pohodlné, ale vleže, lahodné knedlíky.“Lidé na severovýchod nejsou výjimkou.Na severovýchodě mají odvážnou osobnost a na Silvestra musí být také atmosférickáKuřata dušené houby, dušené maso, dušený kapr, vepřový dušený prášek, kostní omáčka atd. Jsou nezbytné k jídlu během nového roku.

Šanghaj: Bean Lab

Na silvestrovské večeři jsou na silvestrovských rohožích vždy klíčivé fazole a sójové klíčky, protože to symbolizuje Sheng a vlasy, což je velmi příznivé.Pokud jde o staré zvyky v Šanghaji, není vhodné jíst polévku během Silvestra.To je samozřejmě nesmysl.

Jiangxi: Knedlící ryby

Jezte knedlíky a ryby v prvním jídle v oblasti Poyang v Jiangxi, což znamená „Jiaizi“ a „více než rok“.

Fujian: Noodles

První jídlo jarního festivalu ve Fujian Minnan Lidem jedí nudle, což znamená „dlouhodobé“.

Guangdong: Wannian Food

V některých oblastech Guangdongu musí první den nového roku jíst „10 000 let jídla“, tj. Jídlo, že rodina jí dost po dobu tří dnů jarního festivalu, a to znamená „Nebojte se jídla a pití “.V oblasti Chaozhou je první jídlo často jí „hnilobu“ vyrobené z rýžových nudlí a ředkviček a „pět ovocných polévek“ vyrobených pitím občanů a lotosových semen, což znamená „sladký život je sladký, dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý je dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý je dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý a dlouhý „.

Tibet: Starověký Trump

V novém roce tibetského kalendáře, počínaje od poloviny dne, každá domácnost exploduje „kartonový závod“ -olejové ovoce vyrobené z másla a mouky.Obraz oleje a ovoce je zvláštní.Zároveň musí každá rodina také připravit dřevěný barevný zrna kbelík zvaný „Chema“, naplněný ravioli, pšeničnými zrny, širokými fazolemi, ovocem ženšen atd. Malé máslo.Smažené „karty“ a „Chema“ jsou umístěny před idol jako dodavatel.Dne 29. noc se posadila každá rodinná skupina a snědla „nudle hostiny“.Tyto nudle jsou pokryty různými věcmi, které obsahují různé významy, jako jsou kameny, vlna, uhlí a pepř, bez ohledu na to, co jíte, vždy se smáte své rodině.

Guizhou: dlouhý stolní banket

V Guizhou má mnoho etnických skupin zvyk na zřízení dlouhého stolního banketu. Zejména Qianqian, zejména Qianqian Southeast je velmi.Mezi národy jsou lidé z Miao na jihovýchodní Guizhou nejvíce a lidé Dai jsou druhý.Pro srovnání, jiná města a státy v Guizhou nemají tradici banketu s dlouhým způsobem. Lidé, ať už jsou to lidé Miao nebo Yi.

Ostatní části jarního festivalu Food úvod

Jihozápadní kapitola

Venkovské oblasti některých etnických menšin v různých etnických menšinách v jihozápadních provinciích, podle vulgarity národa, jsou známé jako maska ​​„polykání“ na překladu, většinou na kopečkové hlavě, a je tu ostrá čepel a je zde ostrá čepel a je zde ostrá čepel a je tu ostrá čepel nebo malý meč v ústech.Říká se, že jakmile musí monstrum a příšery otevřít dveře na nádvoří nebo v domě, tento maska ​​-typ dveří Bůh spolkne do břicha, takže se nazývá „polykání“.

Dlouhá tekoucí voda, neustále linie je hlavním rysem jihozápadní oblasti.Během jarního festivalu, z pohledu struktury stravy, obyvatelé na jihozápadě připojeni význam pro rýži a lepkavou rýži, jakož i pšenici, kukuřici, červené krikety, široké fazole, zelené cvrčce, pohanka, brambory, červené krikety a siras obilí.Mezi nimi jsou produkty rýže nejvýraznější.Po celý rok je zelenina nebo divoká zelenina nebo smažená nebo nakládaná.Potraviny jsou obvykle zdobené, ale spotřeba nového roku je velká.Použití divoké trávy a stromů je obzvláště dostačující.Složení potravin je rozumnější a je chutné a není extravagantní.

Během jarního festivalu je na jihozápadě mnoho slavných jídel.Chongqing a Sichuan mají mao ben horký hrnec, kafrovou čajovou kachnu, postel matka tofu, kuře Gongbao, řeka Douhua, jiachang mořská okurka, vojáci s dlouhými kopiemi, plešaté nudle, knedlíky, manžel a manželka Pinranges „Square“, „Little Manchu“ ; Křupavé mřížové nohy, kastrol Dali, smažené bambusové červy, můstkové nudle, fialové rýžové paprsky, hovězí bubny, návnady a „kuřecí hnědá sedadla“, „Zimi plné sedadlo“; Hňuky zapevňovací houby, ženšen ovoce míchaná rýže rýže, malé ovocné buchty, máslový čaj a „liu lin lin“, „severní tibetské tři pokladní bankety“ a tak dále.

Sichuanští lidé vítají hosty, banket Qianxiang, pokrmy se překrývají mezi mnoha etnickými menšinami v Yunnanu, kuriózní jídlo představované hmyzem a nakládanou zeleninou zářící. starožitnost.V současné době se bambusové potraviny Xishuangbanna a Dai Family Bambus, které tančí a tančí, se šíří po velké zdi a mimo velkou zeď. Severní expedice „,“ East Expedition „a“ Southern „, které tvoří příliv současných jídel, která selhala déle než deset let.

Vítejte všem, kdo doplní vaše rodné město jarního festivalu „Nový rok“!

Zvyk novoročního roku čínského novoročního roku

Silvestr je tradiční zvyk čínských lidí.Ve starověku měl původní význam termínu „Silvestra“ poblahopřát seniorům Nový rok, včetně vzdání se starších lidí, blahopřání k novému roku, pozdravujícího se nový rok a pozdravování života.Když se setkáte s přáteli a přáteli vrstevníků, musíte mi také dát gratulaci.S vývojem The Times také zvyky Silvestra také nepřetržitě přidávaly nový obsah a formuláře.Kromě předchozího způsobu placení Silvestra, Telegramů etikety, volání nového roku, novoroční rok, novoroční rok atd.

Nový rok je obecně od prvního do pátého dne prvního dne.V prvních letech a starších letech to byl nouzový nebo lék, který se vyhýbal regulaci.

Členové rodiny

Brzy ráno, poté, co junior vstal, musíme nejprve zaplatit nový rok starší a přejeme zdravé a dlouhověkosti starších.Po uctívání starších musí předem rozdělit „Novoroční peníze“ připravené na juniory.

Navštívit příbuzné

Musíte jít do jeho otce -v -v domě a matky v první nebo druhé třídě a přinést dary.Po vstupu do dveří první řada obrázků a tabletů předků a poté uctívali starší.Můžete zůstat, hrát, hrát, diskuse atd.

Návštěva etikety

Pokud dáváte svým přátelům nový rok a vstoupíte do domu, musíte pouze zatknout ruce. na sedadlo pro pomoc.V tomto případě není obecně nutné sedět po dlouhou dobu.Po uctívání hostitele by se měl vrátit k uctívání.

MLS Football Jersey